AOTrauma Symposium 2019 terugblik

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Zoeken
Stichting AO-Nederland

AOTrauma Symposium - Advances in Trauma 2019AOTrauma Symposium

Gerenommeerde  sprekers en drie internationale trauma experts deelden hun ervaringen op het gebied van onderste en bovenste extremiteitenletsels, posttraumatische complicaties en kinderfracturen met u.
Daarnaast bespraken zij complexe benaderingen aan de hand van video‚Äôs en gaven zij nieuwe oplossingen voor oude problemen. 
  


 
 
Op 20 april 2005 werd de stichting AO-Nederland opgericht. Dit initiatief van de -toenmalige- voorzitter van de Nederlandse AO Alumni chapter Henk-Jan ten Duis en de -toenmalige- President-elect van de AO Foundation Chris van der Werken heeft geleid tot een stichting met duidelijke doelen.


 
Het bestuur van de stichting AO-Nederland bestaat uit ervaren chirurgen, orthopeden, een kaakchirurg en de voorzitter van AOSpine Nederland die allen goed bekend zijn met de ongevalschirurgie maar ook met de onderwijsmethoden van de AO. 
Naar analogie van vergelijkbare landelijke ontwikkelingen zijn nu de krachten gebundeld om de chirurgen en orthopeden die zich in Nederland met de fractuurchirurgie bezighouden optimaal te ondersteunen met leermiddelen, cursussen en andere vakgerichte bijeenkomsten. 
Contactgegevens

Stichting AO-Nederland
Computerweg 14
3821 AB Amersfoort
 
Postbus 28042
3828 ZG Hoogland

Tel. +31 33-4500647

 


Home     Sitemap     Disclaimer     Contact