Basiscursus 2018

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Zoeken
Stichting AO-Nederland

Basiscursus 2018


                  

Van 10 tot en met 13 september 2018 heeft de AO Basiscursus Operatieve Fractuurbehandeling opnieuw plaatsgevonden. Ook dit jaar waren er weer noviteiten in het onderwijsprogramma. De deels verjongde faculty was bijzonder enthousiast en stimulerend richting de deelnemers. Op hun beurt bleek de deelnemersgroep bijzonder gretig en snel lerend. Het intensieve cursusprogramma overdag werd afgewisseld met sociale activiteiten in de avond. Met z’n allen op de fiets naar een restaurant in de buurt werd positief beoordeeld; even een frisse neus en genieten van de mooie omgeving na een dag hard werken.

Al met al was iedereen weer zeer tevreden na afloop! Op naar volgend jaar!

 

Arnold Besselaar

Michiel Verhofstad

 

Voorzitters AO Trauma Basiscursus Operatieve Fractuurbehandeling


Op 20 april 2005 werd de stichting AO-Nederland opgericht. Dit initiatief van de -toenmalige- voorzitter van de Nederlandse AO Alumni chapter Henk-Jan ten Duis en de -toenmalige- President-elect van de AO Foundation Chris van der Werken heeft geleid tot een stichting met duidelijke doelen.


 
Het bestuur van de stichting AO-Nederland bestaat uit ervaren chirurgen, orthopeden, een kaakchirurg en de voorzitter van AOSpine Nederland die allen goed bekend zijn met de ongevalschirurgie maar ook met de onderwijsmethoden van de AO. 
Naar analogie van vergelijkbare landelijke ontwikkelingen zijn nu de krachten gebundeld om de chirurgen en orthopeden die zich in Nederland met de fractuurchirurgie bezighouden optimaal te ondersteunen met leermiddelen, cursussen en andere vakgerichte bijeenkomsten. 
Contactgegevens

Stichting AO-Nederland
Computerweg 14
3821 AB Amersfoort
 
Postbus 28042
3828 ZG Hoogland

Tel. +31 33-4500647

 


Home     Sitemap     Disclaimer     Contact