8e AO Nederland Mini-Symposium

HomeSeparatorStel uw vraagSeparatorSitemapSeparator
A A A
Zoeken
Stichting AO-Nederland

AO Mini-Symposium 20188e AO Nederland Mini-Symposium

Ribfixatie na thoraxtrauma: zoek de grens op!

Op 24 mei jl. vond de 8ste editie plaats van het AO Nederland Mini-Symposium tijdens de Chirurgendagen in Veldhoven. 
Titel van ons symposium was Ribfixatie na thoraxtrauma: zoek de grens op!, sprekers Mathieu Wijffels (Erasmus), Werner ten Hoope (AMC) en Wietse Zuidema (VUMC) wisten vele mensen te inspireren en te motiveren. De zaal zal vol en zelfs op de gang stonden mensen! Dit jaar werd het Mini Symposium georganiseerd door Charlotte Lameijer (VUMC), Marloes van den Brand (Treant Zorggroep) en Carel Goslings (OLVG)
 
        
 
Op 20 april 2005 werd de stichting AO-Nederland opgericht. Dit initiatief van de -toenmalige- voorzitter van de Nederlandse AO Alumni chapter Henk-Jan ten Duis en de -toenmalige- President-elect van de AO Foundation Chris van der Werken heeft geleid tot een stichting met duidelijke doelen.


 
Het bestuur van de stichting AO-Nederland bestaat uit ervaren chirurgen, orthopeden, een kaakchirurg en de voorzitter van AOSpine Nederland die allen goed bekend zijn met de ongevalschirurgie maar ook met de onderwijsmethoden van de AO. 
Naar analogie van vergelijkbare landelijke ontwikkelingen zijn nu de krachten gebundeld om de chirurgen en orthopeden die zich in Nederland met de fractuurchirurgie bezighouden optimaal te ondersteunen met leermiddelen, cursussen en andere vakgerichte bijeenkomsten. 
Contactgegevens

Stichting AO-Nederland
Computerweg 14
3821 AB Amersfoort
 
Postbus 28042
3828 ZG Hoogland

Tel. +31 33-450 0523

 Home     Sitemap     Disclaimer     Contact